..ЕВРОДЕПУТАТИТЕ, КОИТО НИ ТРЯБВАТ..!?


                           ..ЕВРОДЕПУТАТИТЕ, КОИТО НИ ТРЯБВАТ..!?
  Вече 15 години България излъчва Евродепутати и допълва кастата на Европейските чиновници с национален„мат’рял”. Слабата ни вътрешна политика се проектира и върху Европейското ни участие в Световната политика. „Символи на ЕС” от страната ни, станаха съветските „наташки”- Кунка Пръмова,Сталинка Георгиева или безличната Мария Габриел.Това са лицата на Преходния ни- „нео-Комунизъм”, който излъчваме 30 години, насам. Другата ни„величина” в Брюксел, е Баце Бойко Яшаров(Борисов-„Живков”),който ни излага и засрамва,където може и където си отвори устата. Бай-Ганьовщината и „Наташките” са нашия „герб” в семейството на Европа и явно това е било договорено от Кукловодите на Прехода ни, преди 40 години, със Запада, при падането на „Желязната завеса”. Тези нискотарифни доворки, е време да ги прекратим и отречем, защото са срамни, а резултатите им, са плачевни и карикатурни.
Затова се замислям, напоследък-„Какви  да са новите Евродепутати, които ни трябват..?”. Моят отговор е категоричен- Народняци(вярващи Консерватори) и Личности с важно Геополитическо и национално звучение!Ако ме питате кои,конкретно,биха могли да бъдат те- ще кажа и поне няколко имена, за които се сещам:
1.Любчо Георгиевски(бивш Премиер и политическия старейшина в Република Северна Македония) - често атакуван като„Бугарашът”в Македонската политика,а всъщност-визионер и практик, който е доказал своята отдаденост на учредителната Европейска и Атлантическа кауза в Скопие.Той би могъл да бъде Символ на нашата Балканска политика,а не глупавите амбиции и домогванията на Баце Бойко Яшаров- да става „Евро-Комисар за Западните Балкани”, без да говори друг Балкански език, освен Български и сеейки простотията си и Живковската си селяндурщина. Като поет и книжовник, Любчо Георгиевски е Класик и носител и на Новата, консервативна визия за Балканите и за мястото им цялата Югоизточна Европа
2.Яков Джераси-потомък на американски- научен, милиардерски род и Българска Карловчанка, който е достоен символ за новата ни Геополитическа ориентация и за скъсването ни с годините на Комунизма.Той е посветил последните си 26 години на идеята за Възраждането на България и ни дари с борбата си за признване-Спасението на Българските евреи от България, през 1943 г. и Хитлеровия Холокоуст. Сега, той е радетел и за интеграцията на малцинствата,както и тяхната изява, като част от националното богатство и от „комплекса”- на нашите народни добродетели.
3.Николай Колев-Босия-  Богомилът, който е достойно напомняне за друга древна, национална добродетел, което е геополитиеската Българска Мисия, от Древността, през- Средновековието и Възраждането. Борец,Революционер и самобитен поет, репресиран и политически затворник на Яшарите, но несломим дух, който заслужава да подмени Образа на Живковизма и Бай-Ганьо от ГЕРБ и партиите от Прехода,изграден за нас- пред Европа,в последните 30 год.
Това са моята примерна листа от достойни лица за Евродепутати и за новата Геополитика в Района и в Европа. Аз ги следя, от близо, целия Преход- и съм им личен приятел(имам чест), на „Босия”-от 1988г.,на Любчо Геогиевски- 1990г.,а с Яков Джераси-от 1994г.и считам,че е време , с тях да променим- Облика на България. Тези, трима- достойни и самобитни Българи, могат да направят това и да ни свършат работа, през мандата си,2019-2024 г. в Брюксел!
Николай Гацев „Движение на Народняци и Консерватори”(ДНК),               София, 09.03.2019 г.

Коментари

Популярни публикации от този блог

7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШ7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШКИ..)

АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ!АЙДЕ,БОЙКО- ХВЪРЛЯЙ КЪРПАТА И БЕГОМ ДА ПОЧИВАШ В БАНКЯ!

ТЯ СЕ КАЗВАШЕ МАРИЯ,ПРЕЗ ЗЕМНИЯ Й ЖИВОТ НОСЕШЕ КРЪСТА И СВАЛИ СИНА СИ,ОТ КРЪСТА!

ЦИРКОВЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ- ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ С ЖЕЛАНИЯ ДА НИ ИЗЛЪЖАТ!

ЗА ДНК НА ПРОТЕСТИТЕ И РАВНОСМЕТКИТЕ НИ, ИДЕОЛОГИЯТА„БЯЛО-ЗЕЛЕНО-ЧЕРВЕНО“ И ЗА ФАЛШИВИТЕ МЕСИИ НА „АНТИ-БОЙКОВИЗъМА“ ДНЕС..!

БОЙКО ЯШАРОВ (БОРИСОВ) ПОВЕЧЕ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ПРОТОТИПА НА БАЩА СИ - ЗАМФИР..!

ПИЯНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД.., ИЛИ ЗА„РАЗКУЛАЧВАНЕТО“НА БОРИСОВ И „ГЕРБ“

ЗАЩО КР.КАРАКАЧАНОВ И ВАЛЕРИЙ СИМЕОНОВ( БАЛЕВСКИ), НЯМА ДА СЕ СКАРАТ, ИСТИНСКИ!

„ПОЛУ – ЗАТВОРЕНИТЕ” НИ ОЧИ – ВЕЧЕ, НЕ ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА И ЗА НИКОГО.., ОТ НАС..!

„КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ“ВЛЕЗЕ В 2021Г.,С НАДЕЖДА- ЗА ОЩЕ ПРЕХОД!