35-ТИ ДЕН НА ГЛАДНАТА МИ СТАЧКА СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА В СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ! БОЙКО ЯШАРОВ(БОРИСОВ)ЩЯЛ ДА ДЕФИЛИРА С ШЕСТВИЕ НА„БЕЗСМЪРТНИЯ ПОЛК”-ПРЕД МЕДВЕДЕВ!


35-ТИ ДЕН НА ГЛАДНАТА МИ СТАЧКА СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА В СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ! БОЙКО ЯШАРОВ(БОРИСОВ)ЩЯЛ ДА ДЕФИЛИРА С ШЕСТВИЕ НА„БЕЗСМЪРТНИЯ ПОЛК”-ПРЕД МЕДВЕДЕВ!
Вече 35 дни Гладувам в моята безсрочна гладна Стачка срещу Кметицата на София- Фандъкова, Кмета на„Оборище”-Васил Цолов и Министъра на транспорта- Росен Желязков(в ОПГ за кражба на ценни имоти в София), на ПП„ГЕРБ”! Решен съм да стигна докрай- защото ГЕРБ и Яшарите не се посвениха да направят,за нашето и други стари семейства в София,нов 9-ти Септември 1944г.
И представете си- как побеснях,когато чух Премиера Бойко Яшаров(Борисов)да ми говори пред Йенс Столтенберг(Председателя на НАТО), за посещението на Медведев, за Руските проекти и на Руския Бизнес в България?! Какъв „бизнес”- това е СъвеЦка Окупация, която владее всичко в България, и то- за повече от 75 години! Даже днешната ни Олигархия е назначена от тях! Какъв НАТО и ЕС, като всичко у нас се решава от Червената Империя.Не сме били „Троянския кон на Москва”, та ние сме договорена със Запада- Съветска Республика, приета по милост и в двата развити Съюза! Приети сме и не спазваме никакви правила и регулации, не следваме никакви принципи, заради уговорки от 70-те и 80-те години на Червената Номенклатура-„да се предаде без бой, но да си остане и„преходи”- като Червена Олигархия..”! Трябва да сложим край на тези позорни сделки, а имуществото на Червените кланове, ограбено през Прехода и от 80-те години да бъде възвърнато. Става дума за„едни”100-120 милиарда лева, без които Държавата, вече не може!Те, вече, генерират: Провал на новите поколения, Деморализация, Демографски срив и Сива икономика,по-мощна от останалата!Бойко Яшаров(Борисов)е техен главен Шаман, апотеоз и Култ!
На 04.03.2019 г. ще имаме в София- Шествие на„Безсмъртния полк”пред Медведев- пореден позор за хилядолетната Българска държава! В момент, в който, никой не иска да се среща с Путин и Медведев,ние пак им повдигаме в крайчеца- Желязната завеса и ги каним за някакви Проекти..!? Какви Проекти.. и защо СъвеЦкото„ГРУ”се чувства като у дома си в България..?!
Цялата ни Държава ще се строи пред лилипута Медведев(158 см), за да отдава чест на Касшчей Безсмертний! Помните ли приказката за Касшчей..?! Той бил, Господарят на Тъмното Царство и на някакво Блато, но много обичал да налага„Култа”си в други земи и над други народи!Крадял хора от Белия свят,ограбвал ги и убивал,а си мечтаел за световно господство!Всякаква прилика с днешна Москва,е само случайна,но не е плод,само,на моето въображение?!
ГЕРБ и Яшарите, спокойно могат да дефилират през Касшчей Бесмертний, с червените портрети на техните предци и деди от Политбюро и ЦК на БКП. В България нищо не се е променило,от 75 години, но сме си останали-..и същото, Съветско и Комунистическо Блато на Касшчейтвото..!
И не ме питайте-защо сме бедни, защо няма Справедливост, защо са ни яхнали, отгоре, руските Олигарси,служби и монополи,защо имаме-извънредна и не-Европейска власт(ГЕРБ,ЧСИ, мутри, „ДС”, Пеевски, Домусчиев,Цеко Минев, Ковачки и т.н.),всичко е от-„Косшчейскааого”..!А снощи, тихичко се прокрадна и една важна новина- проблеми в Банката„ПИБ”! Веднага я неглижираха, защото е тайна, че четирите Банки на КГБ и ГРУ у нас,са изпразнени и много закъсали. Скоро ще трябва да ги спасяваме и да плащаме за техните дългове и машинации им!Боже, пази България от Слугите на Касшчей Бесмертний и Яшарите, Касшчееви,които ни управляват!Честит Празник!
Николай Гацев, „Движение на Народняци и Консерватори(ДНК)”, София, 02.03.2019 г.                                       

Коментари

Популярни публикации от този блог

7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШ7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШКИ..)

АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ!АЙДЕ,БОЙКО- ХВЪРЛЯЙ КЪРПАТА И БЕГОМ ДА ПОЧИВАШ В БАНКЯ!

ТЯ СЕ КАЗВАШЕ МАРИЯ,ПРЕЗ ЗЕМНИЯ Й ЖИВОТ НОСЕШЕ КРЪСТА И СВАЛИ СИНА СИ,ОТ КРЪСТА!

ЦИРКОВЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ- ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ С ЖЕЛАНИЯ ДА НИ ИЗЛЪЖАТ!

ЗА ДНК НА ПРОТЕСТИТЕ И РАВНОСМЕТКИТЕ НИ, ИДЕОЛОГИЯТА„БЯЛО-ЗЕЛЕНО-ЧЕРВЕНО“ И ЗА ФАЛШИВИТЕ МЕСИИ НА „АНТИ-БОЙКОВИЗъМА“ ДНЕС..!

БОЙКО ЯШАРОВ (БОРИСОВ) ПОВЕЧЕ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ПРОТОТИПА НА БАЩА СИ - ЗАМФИР..!

ПИЯНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД.., ИЛИ ЗА„РАЗКУЛАЧВАНЕТО“НА БОРИСОВ И „ГЕРБ“

ЗАЩО КР.КАРАКАЧАНОВ И ВАЛЕРИЙ СИМЕОНОВ( БАЛЕВСКИ), НЯМА ДА СЕ СКАРАТ, ИСТИНСКИ!

„ПОЛУ – ЗАТВОРЕНИТЕ” НИ ОЧИ – ВЕЧЕ, НЕ ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА И ЗА НИКОГО.., ОТ НАС..!

„КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ“ВЛЕЗЕ В 2021Г.,С НАДЕЖДА- ЗА ОЩЕ ПРЕХОД!