СЪЛЗОТВОРНИЯТ ГАЗ НА СТРАХЛИВИЯ „ГЪЗ” ОТ УПРАВЛЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ..!


                 СЪЛЗОТВОРНИЯТ ГАЗ НА СТРАХЛИВИЯ „ГЪЗ” ОТ УПРАВЛЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ..!
  Дните на Борисов са преброени- а може би и часовете!„Пускането” на нервите на полицаите днес е предвестие за Края..! Краят на Борисов не е и край на Диктатурата му, защото той не е единствената й предпоставка или нейния най-главен актьор. В „играта на Борисовците” участва цялото Статукво, всичките му партии, организации,кръгове и Групировките им, които вече имат избран негов приемник и замяна.Може да се управляват процесите и без Борисов(Яшар),но по- „Борисовски”. Има ли, на света- „будали”- все ще им се намери- новия „Буда”.
  Днес, 16.03.2019 г. беше „Бунтът на отчаяните”. Никакви „чужденци” и никакви свръх-сили или супер- групи нямаше.Там бяха само отчаяните,крайно-загубилите от Прехода и те инстинктивно са се скупчили около естествената алтернатива- Президенстката сграда. И оттам, никой днес не им отвори или да ги утеши.
Аз лично не можах да бъда там,защото получих поредната криза- заради 43-ия ден на Гладната ми стачка срещу ГЕРБ и безобразията им в София, но бях по интернет с тези хора, познавам ги повечето от предишните ни протести и бях нравствено с тях! От февруари 2013 г.съм с тях, поне с повечето от тях. Тогава слязох от десния си „Олимп”, опълчих се на либералната си същност и отидох при социалните протести, при мъката и отчаянието, на точно тези протестиращи. После, като Сидхарта, се преродих, за да им дам подкрепа с малко надежда, а може би и с новата ми  идеология за успеха - за учредяване на новата, Трета Република на Третата Българска държава.
Не вярвам в абсолюта на пряката демокрация или във властта на референдумите, но съм воден от желанието за връщането на Властта към суверена и затова съм готов на всякакви или големи  компромиси. Това е причината, от 6 години да съм по улиците и из протестите, от най-различен тип и различни каузи.Те ми действат като подсилване на„преражднето”,мога да действам  като „пазител”на традициите, като рефлекс на посвещението си или в името на Завета - „предай-нататък”, към бъдещите поколения. Все едно е, кое от тези неща ще следваме, те ни водят към едно и също, до пълната смяна на Статуквото и на неговите фигуранти, създадени преди 30- 40 години, от края на пенсиониращия се Комунизъм.
   Цялата инфраструктура на Статуквото е вече занемарена и плесенясала, както е и самият им  апотеоз - управлението на „Бойко Борисов-3”. Клатушка се, но не потъва, защото няма реално и кой да го свали. Олигархията е доволна от своя порцион, политическите сили са задушени и подменени от тихи послушници, а народа е притиснат до стената и не иска да помръдне от комфорта на робското си заспиване. Управлението на Бойко е удобно за всички,той е послушен и не създава проблеми, простоват и непринуден към партньорите в НАТО или ЕС, а когато си отвори устата- става дори забавен и много смешен. Но Смешникът на Европа, уви, загуби нерви и„пусна”сълзотворен и лютив газ на протестиращите нещастници днес, които с нищо не го бяха предизвикали. От това пострадаха,повече неговите собствени полицаи,които се запревиваха по земята, „ударени” от собственото си, отгонително средство. Демонстрантите бяха разпръснати, но с това протестите няма да спрат,а напротив- ще се задълбочат.Защото преди разпръскването си,„отчаяните”днес, проклеха Статуквото и се заканиха, за„нападение над парламента” в сряда, по време на дебатите за второто четене на поправките в Изборния кодекс, чрез които ще бъдат бламирани последните надежди за промяна в управлението и положението на България,с мир.      А сълзотворният газ на полицията разнесе зловонието на страхливия „гъз”, който царува у нас!     
Николай Гацев-  „Движение на Народняци и Консерватори”(ДНК),       София, 16.03.2019 г.

Коментари

Популярни публикации от този блог

7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШ7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШКИ..)

АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ!АЙДЕ,БОЙКО- ХВЪРЛЯЙ КЪРПАТА И БЕГОМ ДА ПОЧИВАШ В БАНКЯ!

ТЯ СЕ КАЗВАШЕ МАРИЯ,ПРЕЗ ЗЕМНИЯ Й ЖИВОТ НОСЕШЕ КРЪСТА И СВАЛИ СИНА СИ,ОТ КРЪСТА!

ЦИРКОВЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ- ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ С ЖЕЛАНИЯ ДА НИ ИЗЛЪЖАТ!

ЗА ДНК НА ПРОТЕСТИТЕ И РАВНОСМЕТКИТЕ НИ, ИДЕОЛОГИЯТА„БЯЛО-ЗЕЛЕНО-ЧЕРВЕНО“ И ЗА ФАЛШИВИТЕ МЕСИИ НА „АНТИ-БОЙКОВИЗъМА“ ДНЕС..!

БОЙКО ЯШАРОВ (БОРИСОВ) ПОВЕЧЕ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ПРОТОТИПА НА БАЩА СИ - ЗАМФИР..!

ПИЯНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД.., ИЛИ ЗА„РАЗКУЛАЧВАНЕТО“НА БОРИСОВ И „ГЕРБ“

ЗАЩО КР.КАРАКАЧАНОВ И ВАЛЕРИЙ СИМЕОНОВ( БАЛЕВСКИ), НЯМА ДА СЕ СКАРАТ, ИСТИНСКИ!

„ПОЛУ – ЗАТВОРЕНИТЕ” НИ ОЧИ – ВЕЧЕ, НЕ ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА И ЗА НИКОГО.., ОТ НАС..!

„КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ“ВЛЕЗЕ В 2021Г.,С НАДЕЖДА- ЗА ОЩЕ ПРЕХОД!