ЦИРКОВЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ- ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ С ЖЕЛАНИЯ ДА НИ ИЗЛЪЖАТ!


ЦИРКОВЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ- ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ С ЖЕЛАНИЯ ДА НИ ИЗЛЪЖАТ!
БСП щели да напускат Народното събрание и зове за Единен фронт срещу ГЕРБ- на десни и леви..!? Кой точно е ляв и кой десен, не е много ясно, но според БСП, сигурно- десните са Раданки, Лозанки или Бойкикиевци, Кунка Пръмова и Агент „Иван”- децата и внуците на Червените Кланове от БКП или потомствени ЧК- исти на СССР?! БКП ще се обедини- Сама със себе си! Защо не си вземат и ГЕРБ,тогава-тяхното,любимо Олигархично Комунистическо отроче и Червено-производно?БСП не иска да ни разкрие истината за началото на ПП „ГЕРБ”, за Прехода, Плана за Реставрацията на Династия Яшарови (Живкови) и ограбените, техни милиарди от страната, изнесени и върнати, като червени куфарчета, за мутрите, за Приватизацията, за ДС и Московската окупационна мощ  в България, която не свърши на 10.11.1989 г. и не ни напусна, дори в годините ни на членство в НАТО и ЕС.
  Не знам, дали, БСП би повела откровено, целия този разговор, или ще се опита да ни измами с поредната си мимкрия и да ни„пусне”- поредното си „менте”-кукувиче, чрез което да се спаси от реванш и възмездие за 75 годишните си престъпления и безчинства. Старата Партия, дълги  години си е мечтаела за Отечествени фронтове, но тежко и горко- на онези, които са й повярвали, когато и да било! Днес, повечето са с имената си, изписани на „Черната стена”, край НДК- Мемориалът с жертвите на Комунизма. Това е тежък спомен и поука за всеки, дръзнал да си играе или да подценява- Червената партия. Единен фронт с нея и общи действия може да станат, само при страг Катарзис и под ръководството на „другите”- непринадлежалите, никога, към левицата, комунизма или на Московските рефлексии. Не че, и това е гаранция, защото и Иван Костов се правеше на десен, но се оказа обучаван в Кременчуг и Москва  за 2- 3  години. Трябва Лустрация и пълен„дифолт”на всички Съветски или потомствени комунистически кадри, от всички възлови или важни държавни постове, десижънмейкърски позиции, както и от Евро- фондовете и обществените поръчки за фирмите- изпълнителки.
Това може да е максималния „Мисурийският компромис” в тази ситуация за България, но това трябва да бъде много внимателно договорено със Столетницата, която, сега се прави- на ни лук яла, ни лук мирисала, за последните- 30 години от „Прехода”. За тях, тя си е създавала Алиби или е управлявала,винаги в коалиция или в прикрито,Задкулисно договаряне за съ-управление, дори в години на Правителствата на СДС, НДСВ или Беровото Куислингско управление на ДПС. Защото БСП, нейните функционери и кланове им, досега притежаваха всичките икономически ресурси и лостовете на властта у нас, заради рефлексите си от предишните 45 години и заради подкрепа от Москва,която си остана важен фактор на Балканите,независимо и въпреки Западното настъпление към региона ни. ГЕРБ успя да се отцепи и еманципира от БСП,също така да разцепи Комунистическите ресурси и дори- пласиовете на Червената Олигархия, поради родството си с Династията Живкови и същият си комунистически генезис- от бившето БКП. Това не стига на тази Партия, за да стане по- нормална, напротив- избиха всичките й-тоталитарни рефлекси и се налага,спешно да бъде отстранена от власт. БСП, обаче трябва да бъде държана, под строг контрол-при евентуална промяна и особено, ако се участва в Сговор с нея, за някакви общи действия срещу ГЕРБ. Стоим пред тежка дилема и необходимост да се направи някакъв компромис,за да се смени днешното управление-но и неговия модел, защото е възможно, той да ни доведе до нова,още по-голяма девиация от Коалицията ПП”ГЕРБ”с Обединени патриоти, от която сме недоволни сега. Статуквото на последните-30 години,е съвсем застаряващо,трябва  да се пенсионира и си отиде-веднъж,завинаги! Бог да пази България!                                          
Николай Гацев Движение ДНК „Благословия и Мисия за България” София,17.02.2019                   

Коментари

Популярни публикации от този блог

7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШ7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШКИ..)

АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ!АЙДЕ,БОЙКО- ХВЪРЛЯЙ КЪРПАТА И БЕГОМ ДА ПОЧИВАШ В БАНКЯ!

ТЯ СЕ КАЗВАШЕ МАРИЯ,ПРЕЗ ЗЕМНИЯ Й ЖИВОТ НОСЕШЕ КРЪСТА И СВАЛИ СИНА СИ,ОТ КРЪСТА!

ЗА ДНК НА ПРОТЕСТИТЕ И РАВНОСМЕТКИТЕ НИ, ИДЕОЛОГИЯТА„БЯЛО-ЗЕЛЕНО-ЧЕРВЕНО“ И ЗА ФАЛШИВИТЕ МЕСИИ НА „АНТИ-БОЙКОВИЗъМА“ ДНЕС..!

БОЙКО ЯШАРОВ (БОРИСОВ) ПОВЕЧЕ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ПРОТОТИПА НА БАЩА СИ - ЗАМФИР..!

ПИЯНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД.., ИЛИ ЗА„РАЗКУЛАЧВАНЕТО“НА БОРИСОВ И „ГЕРБ“

ЗАЩО КР.КАРАКАЧАНОВ И ВАЛЕРИЙ СИМЕОНОВ( БАЛЕВСКИ), НЯМА ДА СЕ СКАРАТ, ИСТИНСКИ!

„ПОЛУ – ЗАТВОРЕНИТЕ” НИ ОЧИ – ВЕЧЕ, НЕ ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА И ЗА НИКОГО.., ОТ НАС..!

„КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ“ВЛЕЗЕ В 2021Г.,С НАДЕЖДА- ЗА ОЩЕ ПРЕХОД!