ХРОНИКА НА ЕДНА ГЛАДНА СТАЧКА СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА В СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ! ДЕН №13!!


ХРОНИКА НА ЕДНА ГЛАДНА СТАЧКА СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА В СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ! ДЕН №13!!
    Днес е 13-ти ден на гладната ми стачка и постоянно получавал призиви от хора,  да прекратя, но това няма как да стане!Решил съм да бъда-Един,който е готов да плати цената за възгледите си! Няма как да се разбера с„ГЕРБ”или с Комунистическата Реставрация на Яшарите(Живкови) в страната,така,че ще трябва някой да отстъпи!Утре-Сряда 06.02.2019 ще гостувам в Предаването „Делници”в„Евроком”ТВ на Николай Колев и ще оповестя действията на групата „Правителство на улицата”за 08.02.2019г.,в 15.00,когато ще внесем в Президентството на Република България, Документ„Стратегия за Спасение на България” и нашата „Програма за Реформите в Р. България- 2019 г.”.Понеже, основните политически сили в Страната са в скрита коалиция и заедно (в ОПГ), разграбват остатъка от собствеността на държавата и частната на гражданите й, особено явно, в последните 10 години!Този процес става с мълчаливото съгласие на нашите партньори и на съюзниците ни,което е недопустимо в рамките на една развита Световна Общност и при нашия цивилизационен избор. Това превърна България в „Плашилото на входа на Европа”, което не е адекватна историческа и социална роля, за държавата, която е съхранила, най- стария етноним на нашия континент. Трябва да започнем да си погаме сами- така, че Яшарството, което ни се е реставрирало, тихичко, от „Статуквото”, става съвсем противооказно и анахронично!
Измамите,от последните 30 години,вече не хващат- никого в страната ни и се налага да сменим както обектите,така и субектите на Реформите, иначе Обществото ни отива в пълна деградация. Нуждаем се от нови икономически субекти, адекватни на реалностите от 21- ви век, както и на Европейската ситуация, след- следващите Европейски избори,които предстоят през Май 2019 г. Нямаме време за губене и не можем да анваксваме, повече- забавяното си развитие, заради опита на Олигархията ни- непременно да контролира и владее всички процеси в страната. Това става все по-невъзможно и сме изправени пред икономическа катастрофа и социален трус, ако не вземем спешни мерки-да спрем разпада! Демографската катастрофа,икономическата криза, повсеместната корупция и мутренската диктатура са несъвместими с Европейските принципи и същността на демократичната държава на Стария континент.
Нуждаем се от спешни Реформи и бързото повишаване на жизнения стандарт на населението, защото сме заплашени от национална дезинтеграция, проникване на уахабитски и ислямски фундаментализъм, от социалната маргинализация на огромни слоеве на обществото и ширеща се криминална престъпност.Всичко това не може да се реши от управляващите в последните 10 -15 години, въпреки техните въртележки и смени, така, че се налага да се смени- Моделът ни за държавно устройство и балансите на управлението, които ни бяха наложени с Конституцията от 1991 г. Този модел и разделението на властите, е вече, съвсем неработещ и трябва да преминем към съвърщено нова Система, ако искаме да прекъснем- Цикъла на порочното ни  развитие, от последните, 75 години и икономическото ни изоставане, от последните 30 години! Като необорим аргумент за това- можем да посочим= сравнителното ни развитие, в сравнение със страните,от Прибалтика и Вишеградската четворка, които догонвахме, по много показатели, а сега изоставаме, назад,дори и от Хърватска и Румъния,като сме последни в Европейския съюз и Балканите, съвсем неоправдано и заради некачественото управление. Силната Компартия, Номенклатурата й, производната им- Олигархия,липсата на Лустрация и реална икономическа свобода,са все обективни предпоставки за Реставрацията и за социалния ни„назадък”.На 13.02. 2019г.ви очаквам на Протеста в 18.00ч.при „Народното събрание”за да променим страната си!   Николай Гацев        Движение„Благословия и Мисия за България”               София, 05.02.2019 г.           

Коментари

Популярни публикации от този блог

7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШ7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШКИ..)

АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ!АЙДЕ,БОЙКО- ХВЪРЛЯЙ КЪРПАТА И БЕГОМ ДА ПОЧИВАШ В БАНКЯ!

ТЯ СЕ КАЗВАШЕ МАРИЯ,ПРЕЗ ЗЕМНИЯ Й ЖИВОТ НОСЕШЕ КРЪСТА И СВАЛИ СИНА СИ,ОТ КРЪСТА!

ЦИРКОВЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ- ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ С ЖЕЛАНИЯ ДА НИ ИЗЛЪЖАТ!

ЗА ДНК НА ПРОТЕСТИТЕ И РАВНОСМЕТКИТЕ НИ, ИДЕОЛОГИЯТА„БЯЛО-ЗЕЛЕНО-ЧЕРВЕНО“ И ЗА ФАЛШИВИТЕ МЕСИИ НА „АНТИ-БОЙКОВИЗъМА“ ДНЕС..!

БОЙКО ЯШАРОВ (БОРИСОВ) ПОВЕЧЕ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ПРОТОТИПА НА БАЩА СИ - ЗАМФИР..!

ПИЯНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД.., ИЛИ ЗА„РАЗКУЛАЧВАНЕТО“НА БОРИСОВ И „ГЕРБ“

ЗАЩО КР.КАРАКАЧАНОВ И ВАЛЕРИЙ СИМЕОНОВ( БАЛЕВСКИ), НЯМА ДА СЕ СКАРАТ, ИСТИНСКИ!

„ПОЛУ – ЗАТВОРЕНИТЕ” НИ ОЧИ – ВЕЧЕ, НЕ ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА И ЗА НИКОГО.., ОТ НАС..!

„КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ“ВЛЕЗЕ В 2021Г.,С НАДЕЖДА- ЗА ОЩЕ ПРЕХОД!