РЕКВИЕМ ЗА ЕДИН НЕДЯЛКО БОЙКИКИЕВ- ИЛИ КАКВО ПРАВЯТ„ГЕРБ”, РАДАНКИ, ГРОЗДАНКИ И ЛОЗАНКИ НА ПОМЕНИТЕ НА ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИЗМА- В СОФИЯ, 01.02.2019 Г. НА „НДК”..??

РЕКВИЕМ ЗА ЕДИН НЕДЯЛКО БОЙКИКИЕВ- ИЛИ КАКВО ПРАВЯТ„ГЕРБ”, РАДАНКИ, ГРОЗДАНКИ И ЛОЗАНКИ НА ПОМЕНИТЕ НА ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИЗМА- В СОФИЯ, 01.02.2019 Г. НА „НДК”..??
Недялко Бойкикиев напуска България и емигрира в СССР, заради участие в атентата, в Църквата „Света Неделя”- 1925 г., в чиято подготовка участва! Става политемигрант. после е и офицер от „ГРУ”, работи за съветското разузнаване на Балканите. Планът за Атентата е бил да предизвика хаос в държавата, гражданска война и евентуално- Съветстката намеса и после окупация на България. Това е била мечтата на Съветския офицер Недялко Бойкикиев и с нея си загива, като не се отказва до края на живота си от Комунизма. След смъртта му- съпругата му се връща в България, след 09.09.1944 г.- като кадър на „КГБ” и всички се страхуват от нея, дори Политбюро и ЦК на БКП, й треперят, заради „проводничеството на Съветския опит” от Москва. Дъщеря й- Мария Бойкикиева израства,като примадона на „ЦК на БКП”, която често критикува българските комунисти, затова, че не следват, съвсем сляпо Съветския сьюз и челния опит на „КГБ” и „ГРУ”. 
В това семейство е отгледан-„демократът”Христо Иванов(Бойкикиев- бивш Министър на Баце Бойко), лидер на „Демократична България” и нагло присъстващ на всички заупокойни молитви за жертвите на дядо му- Недялко?! Не знам какъв Комунистически "тепегьоз лук" е необходим за такъв човек, но не по- малко нагло е и поведението и присъствието на тези събития на лицето: Мартин Димитров, от същата партия- чиято сестра е снаха в „Семейството Андрей Луканови”, а на верния му другар и спътник- Петър Славов, родителите- Славови са известни, като „кумците на червените Клавдия Кашева и Георги Пирински”.
„Демократична България”е очеизвадно, като„динята”- отвън е един цвят, а отвътре- е червена! Много са гласовити на всички „анти- комунистически мероприятия”, защото,имат да изкупуват стари,Комунистически грехове на фамилиите си.Това са ментета на Иван Костов(Агент „Санкин” от „ГРУ”-Кременчуг), там е и Червен Трайчо Трайков(бивш Министър на Бойко- Клан Трайкови), както и любимеца на Баце- ген.Атанас Атанасов,червен прокурор от времето на Възродителния процес в Лудогорието. Също там са не-съобщените агенти на„ДС”- Вили Лилков и Иван Иванов (от ДКЕВР), както и Зетя от„КГБ”- Гроздан Караджов, роднина на Семейството Иван Костови. 
Панахидата на Жертвите на Комунистически терор- на 01.02.2019г., беше помрачена от „ГЕРБ”, които страдаха в речите си- за„Червения”Боил Банов, а пък техните опоненти от другите, малки и демократични организации, се правеха,че не чуват и псуваха, шумно по:„ГЕРБ”, Караянчева и Борисов! Настана една, рядка подмяна и какафония, която беше овладяна, само от Президента Петър Стоянов(1996- 2001)и ако не беше неговото адекватно изказване,щеше да избухне голям скандал, заради провокациите на„ГЕРБ”-аджиите и на двама-трима от пригласниците им,от уж- „сините” редици.
Хората останаха недоволни от скандиранията за Лозан Панов..?!(известна червена издънка на Семейството Огнян Дойнови в„Политбюро”),от тиради на Комунисти от„ГЕРБ”и крокодилските им сълзи, за жертвите на техните бащи и деди! Това беше една порочна пародия на Скръб, на Подмяна и на Комунистически "тепегьоз лук", насред София и позор за Помена на Жертвите ни, от Комунистическия терор!Анатема- на Червените „ГЕРБ”-аджии, Раданки, Лозанки и Бойкикиевци на „БКП”,заради гаврата им с Паметта на жертвите! Бог да пази България от Реставрацията!
Николай Гацев „Благословия и Мисия за България”, „8-ми ден на гладната Стачката срещу Комунизма и Реставрацията на БКП- чрез ГЕРБ” София, 01.02.2019г.

Коментари

Популярни публикации от този блог

7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШ7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШКИ..)

АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ!АЙДЕ,БОЙКО- ХВЪРЛЯЙ КЪРПАТА И БЕГОМ ДА ПОЧИВАШ В БАНКЯ!

ТЯ СЕ КАЗВАШЕ МАРИЯ,ПРЕЗ ЗЕМНИЯ Й ЖИВОТ НОСЕШЕ КРЪСТА И СВАЛИ СИНА СИ,ОТ КРЪСТА!

ЦИРКОВЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ- ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ С ЖЕЛАНИЯ ДА НИ ИЗЛЪЖАТ!

ЗА ДНК НА ПРОТЕСТИТЕ И РАВНОСМЕТКИТЕ НИ, ИДЕОЛОГИЯТА„БЯЛО-ЗЕЛЕНО-ЧЕРВЕНО“ И ЗА ФАЛШИВИТЕ МЕСИИ НА „АНТИ-БОЙКОВИЗъМА“ ДНЕС..!

БОЙКО ЯШАРОВ (БОРИСОВ) ПОВЕЧЕ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ПРОТОТИПА НА БАЩА СИ - ЗАМФИР..!

ПИЯНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД.., ИЛИ ЗА„РАЗКУЛАЧВАНЕТО“НА БОРИСОВ И „ГЕРБ“

ЗАЩО КР.КАРАКАЧАНОВ И ВАЛЕРИЙ СИМЕОНОВ( БАЛЕВСКИ), НЯМА ДА СЕ СКАРАТ, ИСТИНСКИ!

„ПОЛУ – ЗАТВОРЕНИТЕ” НИ ОЧИ – ВЕЧЕ, НЕ ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА И ЗА НИКОГО.., ОТ НАС..!

„КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ“ВЛЕЗЕ В 2021Г.,С НАДЕЖДА- ЗА ОЩЕ ПРЕХОД!