СЪВЕцКИТЕ МАТРЬОШКИ И КОРНЕЛИЯ НИНОВА СА НА ПЪТ ДА ДОВЪРШАТ„БСП”-ОКОНЧАТЕЛНО


СЪВЕцКИТЕ МАТРЬОШКИ И КОРНЕЛИЯ НИНОВА СА НА ПЪТ ДА ДОВЪРШАТ„БСП”-ОКОНЧАТЕЛНО
В БСП няма нищо ново, няма, дори елементарна интрига – родата на ген.Кацамунски(Зарков) и Кирил Добрев(братовчед на Росен Плевнелиев)избраха за Евролистата - СъвеЦките матрьошки: Елена Йончева(с майка- рускиня), Иво Христов(роден в Киев,с майка-рускиня),Сергей Станишев (с майка- рускиня и баща- помак). Идилия и Руски приказки, на фона на Яшарската Реставрация на Династията на Бай Тошови в ПП„ГЕРБ”, правеща се на „про-американска”! А Майдел и Габриел- при ГЕРБ са също, скрити "Наташки" и кадети на "Политбюровци" Дефилето на ментетата и на хибридите от късната„пост-Съветска”епоха продължава.Съюзът го няма,отдавна  но „союзниците” и отломките им „класят”, все начело на Българската държава. Окупацията на Москва над София продължава, и май е време,  да спрем, да се лъжем и да ги поразкараме! С тези матрьошки, които пробутват- Корнелия Нинова и БСП,заслужават и не-повече от две„Евро- места”, да видят, а заради ментето и Комунистиеското им чудовище- ГЕРБ, което създадоха, да не получат и ново управление или мандат в страната, вътре. БСП заложи пак,на погрешния кон, при това, точно на Тодоровден(или на „Конския” Великден). Това не е нито – социалистическа, ни социал-демократическа партия, а едно нео-нацистко и реакционно блато от Социал- Соросоиди и Примитив-Комунистоиди(утописти), закостенели в средата на XIX-ия век. Нека да паднат маските им- БСП се оглежда в огледалото и се вижда в образа си, като- ГЕРБ! Уродлив паноптикум на стари дантели и малко арсеник за вековно заспиване,за следващите 100 години. И така вечно ще ни управляват- Комунистите и Шумкарите, децата им, внуците и пра-внуците им, вече. Няма начин да направим, отново – „Стани да седна”, на поредните Болшевики и да ги чакаме - половин или един век. Трябва да очистим политическата ни система от всичките тези обрасляци и плевели,защото в ЕС и НАТО те ни„водят”,само назад и не можем да консумираме бенефициите на своето членство.
Трябва да ги разчистим и да продължим нататък, защото посоката ни е правилна и не трябва да бъдем „Троянските коне на Москва” с двата си, избрани Съюза. Нека БСП и ГЕРБ да си играят на „добрите и на лошите ченгета”, а ние трябва да си следваме пътя- въпреки тях. А всякакви екстравагантни идеи и СъвеЦките атавизми ще трябва, незабавно да забравим и да престанем с носталгията на непреживяните ни- някогашни или младите ни години. Те няма да се върнат, никога, но можем да похабим и сегашните си години, а и бъдещето на децата ни- които не бива да бъдат слуги на БСП, нито на ГЕРБ, нито на някое от техните производни, в този или предишния парламент: Воля, ДПС, ОП или на тяхната загряваща „бодра смяна”- Демократична България на Христо Бойкикиев, Раданките и Лозанките(Огнян Дойнови). Червените кланове и Олигархията, са произвотни на предишната Номенклатура, както БСП и ГЕРБ са на Партията си-„майка”,БКП.Днес те,отново са загрухтяли,наострени за поредната си плячка и само ние можем да ги спрем и да пресечем апетита им. Ако направим една или няколко листи за Евродепутати от „недоволството”, може да вземем- двата мандата на„ОП”(„България без цензура”, поне- два от ГЕРБ и дори, единият- на БСП. Това са цели 5„разпределими”мандата в тази наша Евро-квота и би било сериозен погром на Статуквото- и навън, в Брюксел, и навътре в страната. Трябва ни само добра организация и светкавични действия, през следващите 20- 30 дни, в които можем да се справим с всичко. А после- с инерцията от Евровота ще ги накараме да си платят и на местните и на парламентарните избори в страната. Ще сменим модела, списъците,ЦИК и начините им на гласуване, което крепяха досега, всички партии от Статуквото ни, в последните 30 години, без изключение. Там е слабото им място и лоста за тяхната тотална промяна.
Николай Гацев, „Движение Народняците и Консерваторите”(ДНК),   София, 17.03.2019 г.

Коментари

Популярни публикации от този блог

7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШ7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШКИ..)

АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ!АЙДЕ,БОЙКО- ХВЪРЛЯЙ КЪРПАТА И БЕГОМ ДА ПОЧИВАШ В БАНКЯ!

ТЯ СЕ КАЗВАШЕ МАРИЯ,ПРЕЗ ЗЕМНИЯ Й ЖИВОТ НОСЕШЕ КРЪСТА И СВАЛИ СИНА СИ,ОТ КРЪСТА!

ЦИРКОВЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ- ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ С ЖЕЛАНИЯ ДА НИ ИЗЛЪЖАТ!

ЗА ДНК НА ПРОТЕСТИТЕ И РАВНОСМЕТКИТЕ НИ, ИДЕОЛОГИЯТА„БЯЛО-ЗЕЛЕНО-ЧЕРВЕНО“ И ЗА ФАЛШИВИТЕ МЕСИИ НА „АНТИ-БОЙКОВИЗъМА“ ДНЕС..!

БОЙКО ЯШАРОВ (БОРИСОВ) ПОВЕЧЕ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ПРОТОТИПА НА БАЩА СИ - ЗАМФИР..!

ПИЯНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД.., ИЛИ ЗА„РАЗКУЛАЧВАНЕТО“НА БОРИСОВ И „ГЕРБ“

ЗАЩО КР.КАРАКАЧАНОВ И ВАЛЕРИЙ СИМЕОНОВ( БАЛЕВСКИ), НЯМА ДА СЕ СКАРАТ, ИСТИНСКИ!

„ПОЛУ – ЗАТВОРЕНИТЕ” НИ ОЧИ – ВЕЧЕ, НЕ ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА И ЗА НИКОГО.., ОТ НАС..!

„КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ“ВЛЕЗЕ В 2021Г.,С НАДЕЖДА- ЗА ОЩЕ ПРЕХОД!