КАКВО РАЗБРАХМЕ И КАКВО НЕ РАЗБРАХМЕ ОТ „ИЗЛОЖЕНИЕТО” НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В „НС”?!


КАКВО РАЗБРАХМЕ И КАКВО НЕ РАЗБРАХМЕ ОТ „ИЗЛОЖЕНИЕТО” НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В „НС"?!
  Прибирането на Цветан Цветанов, само привидно беше посрано и се направи на разстроен, за пред зрителите. Той беше изпратен от Борисов в САЩ, с най- малко три задачи, две от които не успя да започне или да свърши, а само първата – и то, до половината. Несвършените задачи бяха: да се добере до обкръжението на Доналд Тръмп, чрез помощ от гостуващия в Белия дом, Натаняху, за да може да уговори евентуална среща на Бойко Борисов с Доналд Тръмп, във Вашингтон, през Май 2019 г.(но Израелския премиер бе преждевременно повикан в страната си заради военното положение), втората е за да даде заявка за взимане на „обратен” процент и рушвет за самолетната сделка, с „Ф-16”Блок 70/72, за което е му е указано да почака малко.. (любезен отказ на Тръмп да участва в корупционни сделки), след края на Април, а за третата: задача – да преговаря за закупуването на„БТВ” с Роналд Лаудер,от Борисов и ГЕРБ,но му е било отговорено, че Лаудер водел преговори с Путин, запокупка на цялостен Телевизионен пакет и друга голяма инвестиция, а до сделка само за българската „БТВ”, можело да се говори, само след приклюването на преговорите в Москва. Три опита и провала на „мисията” на Цветанов, с много лек намек за затръшването на вратата,по отношение на самолетната корупция. ГЕРБ най- сетне разбра, че е „объркал рейса” и се е намесил в игра, която не му е по размерите! С Тръмп, Натаняху и Путин, маневрите, отникъде не потръгнаха, да не говорим за „намеци за корупция”, от които Москва, Йерусалим и Вашингтон бягат в момента, като попарени в момента, защото се  дебнат, взаимно, за такива грешки и се обвиняват в подобни прояви.
На камък удариха опитите на Борисов и ГЕРБ да се намесят в игрите и да направят своя залог за по-нататъшно бъдеще в родната политика.Борисов,вече не може да лъже своите и партньорите с нищо, защото не може и парите от самолетната сделка да навакса, така, че очаквайте застой на този хоризонт, за след изборите, което означава лош, фал- старт за ГЕРБ, още с влизането им в кампанията за Евроизборите.
  Отношенията с Патриотите и Марешки са на ръба на замръзването, заради преразпределение на депутатските гласове в Брюксел и предстоящия погром на тези Борисови „патерици”, заради заиграванията им с него. С ДПС сделката може да става само натъмно, но разкриването й в последните месеци, направи нежелан и този заход. БСП всячески се опитва да подпомага ГЕРБ и да „намига” на Бойко Яшаров(Борисов), но общата им родителка - БКП е достатъчен аргумент за уж„дясната”партия, да отказва всякакво ръкостискане с Нинова и нейните нео- „Болшевики”. Истината, която ГЕРБ прикрива е, че с БСП са роднинскини споделени червени номенклатурни организации на едни и същи Комунистически семейни кланове , например- Кирил Ананиев от БСП(със замразено 35 годишно членство в тази партия, към момента) е вуйчо на Влади Горанов от ГЕРБ и са министри в един Кабинет- епотисти, пък Кирил Добрев е близък братовчед с Росен Плевнелиев(бивш Президент на ГЕРБ и уж, анти-комунист), а съпругата на Михаил Миков, бивш лидер на БСП е член на националното ръководство на ГЕРБ(в широкото им ръководство). Това са само част, от„невидимите”резултати на тези, две комунистически партии и разклоненията на една и съща победила Номенклатура в страната ни. Единственият начин да ги победим е да се обединим – всички срещу БСП и ГЕРБ, като така, оставим двете отломки на бившата червена партия да са сами – едната с другата, в следващите избори, прокажени и лустрирани от всички други участници в надпреварата.
Николай Гацев,инициатор за„Движение на Народняци и Консерватори”(ДНК) София,27.03.2019

Коментари

Популярни публикации от този блог

7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШ7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШКИ..)

АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ!АЙДЕ,БОЙКО- ХВЪРЛЯЙ КЪРПАТА И БЕГОМ ДА ПОЧИВАШ В БАНКЯ!

ТЯ СЕ КАЗВАШЕ МАРИЯ,ПРЕЗ ЗЕМНИЯ Й ЖИВОТ НОСЕШЕ КРЪСТА И СВАЛИ СИНА СИ,ОТ КРЪСТА!

ЦИРКОВЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ- ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ С ЖЕЛАНИЯ ДА НИ ИЗЛЪЖАТ!

ЗА ДНК НА ПРОТЕСТИТЕ И РАВНОСМЕТКИТЕ НИ, ИДЕОЛОГИЯТА„БЯЛО-ЗЕЛЕНО-ЧЕРВЕНО“ И ЗА ФАЛШИВИТЕ МЕСИИ НА „АНТИ-БОЙКОВИЗъМА“ ДНЕС..!

БОЙКО ЯШАРОВ (БОРИСОВ) ПОВЕЧЕ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ПРОТОТИПА НА БАЩА СИ - ЗАМФИР..!

ПИЯНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД.., ИЛИ ЗА„РАЗКУЛАЧВАНЕТО“НА БОРИСОВ И „ГЕРБ“

ЗАЩО КР.КАРАКАЧАНОВ И ВАЛЕРИЙ СИМЕОНОВ( БАЛЕВСКИ), НЯМА ДА СЕ СКАРАТ, ИСТИНСКИ!

„ПОЛУ – ЗАТВОРЕНИТЕ” НИ ОЧИ – ВЕЧЕ, НЕ ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА И ЗА НИКОГО.., ОТ НАС..!

„КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ“ВЛЕЗЕ В 2021Г.,С НАДЕЖДА- ЗА ОЩЕ ПРЕХОД!