ГОСПОЖА„ЛЪЖА”-ЛОЗАНОВА ПАНОВА – В ОПИТ ЗА ПОГРЕШЕН„ПР-” НА ИВО ПРОПОКИЕВ И КГБ!


ГОСПОЖА„ЛЪЖА”-ЛОЗАНОВА ПАНОВА – В ОПИТ ЗА ПОГРЕШЕН„ПР-” НА ИВО ПРОПОКИЕВ И КГБ!

  Няма цена от 280 евро  за 1 кв. м. в София за ново жилище – от 2005 г. досега, при това, тогава това е стойност на ново строителство в ЖК„Илиенци”, Кв.„Левски” и „Кремиковци”(вж. справки от в-к „Софийски имоти”-2005 г.).А  Госпожа „Лъжа”(кумица на Мирянови от „Артекс” е бивша секретар на Иван Костов,Командира от ГРУ-Кременчуг).Тя имала вестник, който бил  издръжан от Германското правителство – над 20 години(а от 1993г.„имала”300 абонамента от Германия, а това означава по 150- 180,000 евро годишно, в продължение на години ?!). На тази жена не й е било необходимо, дори да става Евродепутат, тя е имала по-голяма заплата и явно е правела ценни „други” услуги на Берлин(а Виена, не зная защо винаги забравя- за Австрия), предвид и прякора й –„Черният лебед”, с който беше известна в демократичните среди, като Секретарка на Командира. Да не говорим за червените пари на Семейство Дойнови и на „БКП” във Виена, което отглежда там своите питомци: юристите Лозанчик Панов и Кристиан Таков(вече покоен), които са насочени и към изброените и към семейния „Виртсшафстблат”!
 Но още по-цинично е нейното интервю, в БТВ„120 минути”, в което заяви, че щели да си търсят „правата в Страсбург..”,в Европейския съд,защото не получили правосъдие в България! Същите, тези Семейства(сродници на червения Политбюровски Клан- Огнян Дойнови!), заради чието „правораздаване”, в най-висшите съдилища на България – хиляди български семейства, всяка година търсят „правото си в ЕС и Страсбург” и държавата плаща милиони евро загуби от обезщетенията.„Лозанките”са страхливото правосъдие в България и„Мишки на Комунистите”,  които, само се чудят как да се поклонят на някой управляващ, да им подхвърли парченце месо или кокал от плячката си. Вижте ги добре тези нищожества, които на нищо не приличат, освен на „мишките на Костови”. Нека ви припомня, че „Другарят Лозанчик от Дойнови” е назначен за Шеф на Административния съд в София,2006г. от съветския покровител-Агент„Гоце” Първанов, който го накарва(заради безхарактерността му), да вземе под висок наем за сграда и седалище на Съда – имот, приватизиран от синовете на сем. Първанови. Класически откуп и „Старт”за един червен морализатор.
  Драмата на тези режисьори и слабите актьори на Партията „БКП” и нейните червени кланове в България, е в лошата им драматургия, винаги насочена към прикриването на комунистическото в тях. Те, явно толкова много се срамуват от„шумкарството”и„болшевишкия”си произход, че не смеят да отронят и дума за някаква „червеност” или за „ДС”, а точно тя е причината – да са „те” – там горе, а не, например – вие, да сте там. Не съм радетел на отношението- „Стани да седна, но тези, нямат никаква мярка, наядоха се,надуха се и се осраха”.                                                Мисля, че Панова премина всвички граници на благоприличието, и като Мария Антоанета, ни изпрати да закусваме с банички, щом нямаме правосъдие, както ни уверяваше съпруга й(нали соросоидите твърдят, че със Съдиите в България всичко е наред и само Сотир Цацаров бил проблема на Съдебната система. Явно това не е съвсем така,а след като - Председателят на ВКС ще се жалва от Системата ни в Страсбург, значи , сме стиганали  до дъното и тук, а Раданките и Бойкикиевките от „Демонистичната България” на Иван Костов, също нищо не са постигнали със слугинажа си в Правителството „Бойко-2”..! Нали не сте забравили, как ни излъгаха през 2014 г., първо- казаха че няма да влизат в коалиция в Бойко Яшаров, а после ни обещаха, че ако влязат, то ще реформират Съдебната реформа. За 3 години вътре, станаха само много по-богати, а пък Лозанчо Панов е шеф на ВКС от 2015г.и във втората част на мандата си,да сте видяли промяна?! Николай Гацев    „Движение на Народняците и Консверваторите” (ДНК),    София, 07.04.2019 г. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШ7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШКИ..)

АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ!АЙДЕ,БОЙКО- ХВЪРЛЯЙ КЪРПАТА И БЕГОМ ДА ПОЧИВАШ В БАНКЯ!

ТЯ СЕ КАЗВАШЕ МАРИЯ,ПРЕЗ ЗЕМНИЯ Й ЖИВОТ НОСЕШЕ КРЪСТА И СВАЛИ СИНА СИ,ОТ КРЪСТА!

ЦИРКОВЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ- ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ С ЖЕЛАНИЯ ДА НИ ИЗЛЪЖАТ!

ЗА ДНК НА ПРОТЕСТИТЕ И РАВНОСМЕТКИТЕ НИ, ИДЕОЛОГИЯТА„БЯЛО-ЗЕЛЕНО-ЧЕРВЕНО“ И ЗА ФАЛШИВИТЕ МЕСИИ НА „АНТИ-БОЙКОВИЗъМА“ ДНЕС..!

БОЙКО ЯШАРОВ (БОРИСОВ) ПОВЕЧЕ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ПРОТОТИПА НА БАЩА СИ - ЗАМФИР..!

ПИЯНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД.., ИЛИ ЗА„РАЗКУЛАЧВАНЕТО“НА БОРИСОВ И „ГЕРБ“

ЗАЩО КР.КАРАКАЧАНОВ И ВАЛЕРИЙ СИМЕОНОВ( БАЛЕВСКИ), НЯМА ДА СЕ СКАРАТ, ИСТИНСКИ!

„ПОЛУ – ЗАТВОРЕНИТЕ” НИ ОЧИ – ВЕЧЕ, НЕ ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА И ЗА НИКОГО.., ОТ НАС..!

„КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ“ВЛЕЗЕ В 2021Г.,С НАДЕЖДА- ЗА ОЩЕ ПРЕХОД!