ВСЯКА КОРУПЦИЯ ЗА ТРИ ДНИ.. И КАК СТАВА ДА НЕ СТАВА НИЩО В ОБЛАСТА НА КОРУПЦИЯТА!


ВСЯКА КОРУПЦИЯ ЗА ТРИ ДНИ.. И КАК СТАВА ДА НЕ СТАВА НИЩО В ОБЛАСТА НА КОРУПЦИЯТА!
  Бойко Тошков Яшаров ни разиграва пореден Цирк на своето „Оставане”, а не- Оставка! Какво като дузина негови слуги и верни хора, които са позахлебили със стотици милиони, сега ще се разделят с няколко хиляди на месец, като подадат оставка?! Никой не им иска и не посяга към милионите, натрупани от корупция, нито към заплатите на съпругите им, половинките и децата им – те продължават да папкат от щедрата ръка на Баце. Така няма да спрем корупцията, нито да я ограничим, а само ще й вдигнем „взятката”. Законът за КПКОНПИ не е толкова лош, но не се прилага и няма да се прилага в България! Това няма как да го обясним на своите Европейски партньори, просто тук, от поне 75 години сме научени, как да не спазваме законите, а може би и от доста векове,преди това. Тази особеност е хранителна среда на Съветското губернаторство в страната ни, независимо към кой Съюз и в кой Пакт постъпваме или се намираме, като свое формално членство. Когато сме на „вража страна”сме използвани като „Троянски кон” или като  Сива зона за контактите с „другите” и контрабандистки логистичен център.
 Това прави Династията на Яшарите и Бойко Борисов„натурални лидери” тук, заради вроденото им конекрадство и контрабандистката им същност. Осталите червени кланове са притурки и гарнитури за Главната Комунистическа функция. Затова и Борбата с корупцията няма как да се води, без да се засегнат представителите на Яшарите, „Борджиите” и матрьошките на „ДС”- Борисов, Лилето Павлова, Йорданка Фандъкова, Вальо Златев, Красимир Гергов, Петко Данчев, Людмил Младенов, Стоян Марков(Братя Велчеви), Сталинка Георгиева, Цецка Цачева, Радан Кънев, Делян Пеевски, Кирил Домусчиев, Лозан Панов, Даниел Вълчев, Сергей Станишев, Кунка Пръмова и др. Това са потомствените руски клонинги и„инструктури” на Статуквото у нас, които продължават да ни управляват, а всички ще се въртим около други теми и други участници, с които ни залъгват. Тези хора ни„въртят” с накраденитеси  или способстванията за откраднатите в последните 12 години – над 70 - 75 млрд. лева, които тепърва ще „откриваме” че липсват: празен Валутен борд, окрадени Банки, 20 млрд.лв.държавни заеми, харченията на „бюджетния излишък”, всяка от тези години за над 2 - 3 млрд. лева. Колосалната корупция на ГЕРБ и техните ортаци от червените династии в Правителства„Бойко1-3”ни е струвала почти един цял наш БВП, голяма част от тях плащани на техни  чужди крепители на Статуквото, които са от Щаб в Москва (но не всичките са руснаци). Справянето с корупцията следва да започне с Екип за борба с корупцията, който няма как да бъде съставен от което и да било политическо мнозинство или от някоя Олигархична котерия, представена в парламента. Всичките те си имат своите скрити представителства във всичките партии и са се оплели, дотолкова, че сами и „отвътре” вече няма как да се оправим. Системата на политиката и икономиката у нас е в червените„невидими връзки”и кланови лияни,които са единствената гаранция за кариерен и професионален растеж, както и „защита” в държава, където правилата и законите не работят, много отдавна. Законите и Контролът са само за дребните риби и инструмент срещу необвързаните с Олигархията хора, но те се третират по избор или с благоволението на някои от властимащите. „Друго” влизане в системата не е възможно и не съществува, а с този котролиран вход  се възпроизвежда и пак се регенерира,като едно социално„перпетуум мобиле”, в нашия„Преход”. Корупцията не може да се пребори без устойчив орган и гаранция(мандат със застъпване), от поне две-три години, за нейната основна и съпътстващата администрация на инфраструктурата за борба с корупцията. Президентът е напълно прав, че само с оставки и политическа отговорност не става, трябва и конфискация и ефективни присъди,иначе няма как да се случи нещо в тази чувствителна сфера. Николай Гацев, „Движение на Народняците и Консерваторите”(ДНК),        София, 08.04.2019 г.

Коментари

Популярни публикации от този блог

7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШ7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШКИ..)

АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ!АЙДЕ,БОЙКО- ХВЪРЛЯЙ КЪРПАТА И БЕГОМ ДА ПОЧИВАШ В БАНКЯ!

ТЯ СЕ КАЗВАШЕ МАРИЯ,ПРЕЗ ЗЕМНИЯ Й ЖИВОТ НОСЕШЕ КРЪСТА И СВАЛИ СИНА СИ,ОТ КРЪСТА!

ЦИРКОВЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ- ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ С ЖЕЛАНИЯ ДА НИ ИЗЛЪЖАТ!

ЗА ДНК НА ПРОТЕСТИТЕ И РАВНОСМЕТКИТЕ НИ, ИДЕОЛОГИЯТА„БЯЛО-ЗЕЛЕНО-ЧЕРВЕНО“ И ЗА ФАЛШИВИТЕ МЕСИИ НА „АНТИ-БОЙКОВИЗъМА“ ДНЕС..!

БОЙКО ЯШАРОВ (БОРИСОВ) ПОВЕЧЕ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ПРОТОТИПА НА БАЩА СИ - ЗАМФИР..!

ПИЯНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД.., ИЛИ ЗА„РАЗКУЛАЧВАНЕТО“НА БОРИСОВ И „ГЕРБ“

ЗАЩО КР.КАРАКАЧАНОВ И ВАЛЕРИЙ СИМЕОНОВ( БАЛЕВСКИ), НЯМА ДА СЕ СКАРАТ, ИСТИНСКИ!

„ПОЛУ – ЗАТВОРЕНИТЕ” НИ ОЧИ – ВЕЧЕ, НЕ ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА И ЗА НИКОГО.., ОТ НАС..!

„КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ“ВЛЕЗЕ В 2021Г.,С НАДЕЖДА- ЗА ОЩЕ ПРЕХОД!