БЪЛГАРСКИЯТ „АНДРЕОТИ” ИЛИ ЗА КОЖАТА НА ЕДИН МАФИОТ И ЯШАР – БОЙКО БОРИСОВ!

БЪЛГАРСКИЯТ „АНДРЕОТИ” ИЛИ ЗА КОЖАТА НА ЕДИН МАФИОТ И ЯШАР – БОЙКО БОРИСОВ!
Помните ли поучителното начало на Операцията „Чисти ръце” в Италия и тъжния край на политика Джулио Андреоти, през 90-те?! Всичко започна от една мафиотска „кръстническа” целувка, излъчено по телевизията, на италиаския премиер с един от Босовете на мафията. За няколко дни се появиха стотици кадри на Андреоти в различни „мафиотски пози” и оттам започна скандала, завършил с неговата 24- годишна присъда и политическия му край.. Колко Библейски и Юдински!
В България вървим по същия сценарий - за Бацето Яшаров. Вече видимо му се целува ръката като на „Cappo di tutti Cappi” и „Дон” на Мафията. Не си мислете, че това е от ритуала на „СИК”, там - на приемане са ги „е..ли”, всеки един новодошъл, както ни разкриваше покойния Георги Стоев, в своите спомени.
„Донът”, Министър- председател, стоеше на трибуната и представяше своя нов министър на правосъдието, а онзи понечи да му целуне ръката?! Но Баце е много печен и предотврати с ловко отдръпване - „целувката на Андреоти”(или „знакт на Юда”). И не че има значение обществената тайна за „обратността” на Кирилов(не само–политическата), но това няма никакво значение,то е само част и признак на вербовката – в съответното тайно мафиотско общество, където има строга и сицилианска йерархия. Нашичкият „Андреоти” не можа да скрие всичко и за хората с по- набито око, лъсна една от отвратителните тайни на настоящето ни. Все пак Мафията си има държава у нас.
Скандалите с корупцията от последните дни са гарнитурата и „собствения сос на Мафията”, в който всеки бива вкаран, преди да му се позволи да иде на някое място – „по-нагоре”.
Водевилите с ГЕРБ ни забавляват, но БСП не са много по-добри, там просто расне новата, „бодра смяна” от матрьошки, докато при Патреоти и Ма(га)решки са мохиканите на инфантилния примитивизъм и съветизъм. Не са по-привлекателни и „товарищите от Костовата команда” на „Демонистична България”, които постоянно забравят, че въпреки, че клеха и хулеха Борисов му пристанаха в Коалицията „Бойко-2” и се нахраниха там, до пръсване. Същият е и техния „ домашен любимец”- Лозанчик Панов Апартаментний, който се прави даже на жертва и на „борец срещу Статуквото и корупцията”!„Мишките на демокрацията” запъплиха и на тези Евроизбори и се намърдаха в листите, но нашата поука, от досегашното, трябва да е – пълната лустрация на старите лица, бившите депутати, „аут” на старите котерийни партии и министрите от предишната конюнктура. „Новите” лица са неузнаваеми и са сменили рязко, досегашната си строго-либерална или соросоидна реторика. Никой не смее да си спомни за Обама, за сълзите си за бежанците или за малцинствата в страната. Нито за прегръдките си с Баце Бойко или Цецо Цветанов - това са „изтритите” предизборни мемории и снимки. Големият липсващ - на тези предстоящи Избори е Ахмед Доган – явно няма да се появи и да изпусне някоя от своите реплики, която да стане „ключова” и „емблематична” за цялата надпревара. Доган го няма и почти съм сигурен, че няма да се появи – нито да раздаде „порционите” си, което, също може да се превърне, само по себе си– в новина!Ако го няма за да стегне ДПС, са възможни всякакви изненади на тези избори, най- малкото, заради непредсказуемия етнически вот, който може да прелее натам, накъдето не трябва! Пастирът го няма при стадото му, а това става очевидно,с всеки отминаващ следващ ден, до 26-ти май 2019 г. И „пастирът” Ердоган е вцепенен от„демокрацията”, та тълпите от бежанци, вече взеха да прииждат до границите с Европа. Идват нови тежки изпитания с Изборите! Корупция е царица!
Николай Гацев , „Движение на Народняци и Консерватори” (ДНК), София, 05.04.2019 г.

Коментари

Популярни публикации от този блог

7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШ7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШКИ..)

АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ!АЙДЕ,БОЙКО- ХВЪРЛЯЙ КЪРПАТА И БЕГОМ ДА ПОЧИВАШ В БАНКЯ!

ТЯ СЕ КАЗВАШЕ МАРИЯ,ПРЕЗ ЗЕМНИЯ Й ЖИВОТ НОСЕШЕ КРЪСТА И СВАЛИ СИНА СИ,ОТ КРЪСТА!

ЦИРКОВЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ- ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ С ЖЕЛАНИЯ ДА НИ ИЗЛЪЖАТ!

ЗА ДНК НА ПРОТЕСТИТЕ И РАВНОСМЕТКИТЕ НИ, ИДЕОЛОГИЯТА„БЯЛО-ЗЕЛЕНО-ЧЕРВЕНО“ И ЗА ФАЛШИВИТЕ МЕСИИ НА „АНТИ-БОЙКОВИЗъМА“ ДНЕС..!

БОЙКО ЯШАРОВ (БОРИСОВ) ПОВЕЧЕ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ПРОТОТИПА НА БАЩА СИ - ЗАМФИР..!

ПИЯНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД.., ИЛИ ЗА„РАЗКУЛАЧВАНЕТО“НА БОРИСОВ И „ГЕРБ“

ЗАЩО КР.КАРАКАЧАНОВ И ВАЛЕРИЙ СИМЕОНОВ( БАЛЕВСКИ), НЯМА ДА СЕ СКАРАТ, ИСТИНСКИ!

„ПОЛУ – ЗАТВОРЕНИТЕ” НИ ОЧИ – ВЕЧЕ, НЕ ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА И ЗА НИКОГО.., ОТ НАС..!

„КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ“ВЛЕЗЕ В 2021Г.,С НАДЕЖДА- ЗА ОЩЕ ПРЕХОД!