13.02.2019 09:41 - НАШЕТО„ДНК”- ..БЛАГОСЛОВИЯ И МИСИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ..И ЕВРОПА..!

автор: nikolaigatzev категория: Политика   
прочетен: 1564 коментари: 1 гласове: 
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 НАШЕТО„ДНК”- ..БЛАГОСЛОВИЯ И МИСИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ..И ЕВРОПА..!

Всичко,не-започна,с Християнските бдения на Площад„Демокрация”,сбирките на неформалите в„Южния парк”,Радио„Свободна Европа” или Градинката пред „Кристал”, преди 30 години! Нашата„предишна”дата- беше Учредителното Събрание на„Оборище”, Априлий 1876г.,където, тогавашният Български„Фейсбук”и древното ни-ДНК,събраха 150 учредители, на бъдещата Третата Българска Държава!Те подписаха „Акта”- с кръвта си, в последвалото Въстание, но Отечесвото Възкръсна, както и Спасителя ни, отпреди 2000 години! Защото  и тяхното „ДНК”, минаваше през Мисията за старото ни- Троянско и Тракийско величие,вехтите руини на първо- Българските държави и утвърждаването на Вярата ни в Единния Бога, пренесена през няколко Световни Потопи, велики преселения и странстванията ни, през хилядолетията!

Това е новата проява на нашето„ДНК”-„Движението на Народняците-Консверватори”, от 2019 г. Няма да се крием-зад популизъм,комунистическа носталгия и първобитен балкански нацизъм, нито да ви залъгваме с„визии за България”или да се правим на отчаяни либерали, соросоиди и безродници. Ние не сме популисти,а „популари”/„народняци”, казано- с езика на Строителите на съвременна България,в началото на 20-и век. Тогава смесихме ДНК-то на „Оборищенци” и с това на въстанниците от„Илинден”, Беломорските изселници и бежанците ни, от миналия век.

Нашето„ДНК”стана началото и на Нашата нова„Мисия за България”,на Балканите и Европа. Ние сме модерни„Евро-Федералисти”на предстоящите избори за Евро-парламент,май 2019г.Не сме - нито за„светло”Либерално и размито бъдеще(близко с химерите на Комунизма и популизма), нито за анахроничната„Европа на нациите”, както си я представят фашистоиди и нео- нацисти! Това не са понятията от 21- ви Век, а на предишните времена и епохи- и нека, почиват там!

Сме за Съзидателното взаимодействие на Европейското Историческо и Културно Пространство, с утвърдените Общности и Региони на нашия континент. Това е нововъзникналият продукт на Европейския ни субстрат-сбор от търсенията, поуките и грешките в миналото, особено, от последните 70 години,смесени с опита им, пресен към настоящето- и важен за Бъдещето ни!

Необходимо е да Учредим-нашата Трета Българска Република на древната ни държава, 2019г., защото и Съюзът ни се нуждае от Пре-Учредяване и преосмисляне.Не можем да продължим- със Слабост, Разделения или Социални диспропорции, с плашилата на миналото и„Стени” пред настоящето!България, с днешното Управление, „достигна”до 77-мо място по корупция, до 111-то място по свобода на медиите и е последна в ЕС! Това е истинска Реставрация на Комунизма, Яшарството(Съветско-Азиатския колониален Живковизъм)и отхвърлената, преди години-„БКП”! Тези„Сили на Злото”,днес  се надигат, като пагубен Нацизъм или кощунствен Либерализъм и Нихилизъм. Не можем да приемем,нито едното,нито-другото!Трябва да се вдигнем и защитим- България и Европа, от това! Ние сме „ДНК”-„Движението на Народняците-Консерватори” и принадлежим към древното общество„Предай- Нататък”, пазители на традиционни ценностите и Строителите на Съвременна България,в Нова Европа! Евро- Федерализмът няма алтернатива, противното значи-Разпад,Поробване и Азиатщина!Тръгнахме-в Троя,Балканите,Трако-Гръцката и Римската ни империи,минахме през степите на преселенията и Средовековието, Ренесанса, надживяхме Просвещението и заблудите на Комунизма! Няма как да се връщаме назад и да сеем, отново войните на раздлението!Трябва давървим–само напред! Започваме с Учредяване на Третата Българска Република,в Третата Българска държава- няма да ни спрат! Оренда/Амен!          
Николай Гацев-„Благословия и Мисия за България”/„Движение Национални Консерватори”ДНК

Коментари

Популярни публикации от този блог

7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШ7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШКИ..)

АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ!АЙДЕ,БОЙКО- ХВЪРЛЯЙ КЪРПАТА И БЕГОМ ДА ПОЧИВАШ В БАНКЯ!

ТЯ СЕ КАЗВАШЕ МАРИЯ,ПРЕЗ ЗЕМНИЯ Й ЖИВОТ НОСЕШЕ КРЪСТА И СВАЛИ СИНА СИ,ОТ КРЪСТА!

ЦИРКОВЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ- ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ С ЖЕЛАНИЯ ДА НИ ИЗЛЪЖАТ!

ЗА ДНК НА ПРОТЕСТИТЕ И РАВНОСМЕТКИТЕ НИ, ИДЕОЛОГИЯТА„БЯЛО-ЗЕЛЕНО-ЧЕРВЕНО“ И ЗА ФАЛШИВИТЕ МЕСИИ НА „АНТИ-БОЙКОВИЗъМА“ ДНЕС..!

БОЙКО ЯШАРОВ (БОРИСОВ) ПОВЕЧЕ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ПРОТОТИПА НА БАЩА СИ - ЗАМФИР..!

ПИЯНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД.., ИЛИ ЗА„РАЗКУЛАЧВАНЕТО“НА БОРИСОВ И „ГЕРБ“

ЗАЩО КР.КАРАКАЧАНОВ И ВАЛЕРИЙ СИМЕОНОВ( БАЛЕВСКИ), НЯМА ДА СЕ СКАРАТ, ИСТИНСКИ!

„ПОЛУ – ЗАТВОРЕНИТЕ” НИ ОЧИ – ВЕЧЕ, НЕ ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА И ЗА НИКОГО.., ОТ НАС..!

„КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ“ВЛЕЗЕ В 2021Г.,С НАДЕЖДА- ЗА ОЩЕ ПРЕХОД!