ЗА ДОГАН И ДПС - КАТО ЗА ДОГАН И ДПС, НЕЗАВИСИМО ОТ ПОРЕДНИТЕ ИЗБОРИ!

 ЗА ДОГАН И ДПС - КАТО ЗА ДОГАН И ДПС, НЕЗАВИСИМО ОТ ПОРДЕНИТЕ ИЗБОРИ!

Много пъти съм писал срещу Доган и ДПС, особено в 2013 г., но сега, нещата ми изглеждат различни. Не - заради „промяната“и „новите политически сили“, те са си, с пременени дрехи, куклите, на старите комунистически кръгове и кланове, управляваши страната от 45 години! Когато Династията Живкови, са докарани на власт, като куислингово правителство, в 1954 г., те са получили, сделка с Москва, а после са си направили, такава, със Запада, за годините им, след 1989 г. Срокът им на годност, изтече на 45-тата година, 2021 г. и това е начало на някаква промяна. Те са решили, да се опазят, на всяка цена, затова ще очакваме – дори немислимото, повторение, на етническите събития и конфликти, от 1984 - 1989 г. Живкови(Яшарови) са се решили, дори на посегателство, на етническия модел, установен в страната, като противовес на другите етнически развития на Балкнаите, след 1989 г. Засега, спирачката за това са ДПС и Ахмед Доган, така че, там трябва да се удари – около тези избори, или скоро след тях. САЩ подлъгват Българската аудитория – с „Магнитските санкции“ и с другите нерешителни изпълнения, но проблемите с ДПС и Ахмед Доган, не бива да се оставят на Вашингтон, в ЕС или на друга държава! Този въпрос, трябва да си решим, самите ние и ликвидирането, на Доганизма или посегателството на ДПС, не трябва да се правят, с лека ръка, независимо, кой ни дърпа натам! ДПС е българска партия, независимо от нейното порочно зачатие, така че не може някой друг да ни решава, какво ще става с нея. Виждаме заявки: на Борисов, на Христо Иванов, на Реджеб Ердоган и ЕС, в тази посока, дори и на Държавния департамент на САЩ! Сякаш се борят за наследството на ДПС, без дори, то да е помръднало, нанякъде! Ситуацията много прилича, на 1984 – 1989 г. и това, трябва да ни безпокои! Делян Пеевски и Карадайъ са координирани, в една посока, а конфликтът им с Доган е почти, поколенчески, но това не е правилния път, в това отношение.„Бизнесмените“в ДПС и„обръчите от кръгове“, на Доган, са се хванали за ятаганите. Но нима, в „Демонистичната България“, на Костов, не става същото: Радан Кънев и ген. Ат.Атанасов, шунтират премиерските амбиции, на Христо Иванов, като го подменят, със служебния министър – Кирил Петков. Гласуването - „по-погрешка!“, на Радан Кънев, срещу приемането, на България, в Шенген, вчера, в Европарламента, не е фейк, или досадна грешка, а е удар, от Иво Прокопиев и предупреждение за Бойкикиевците, да не късат синджира, който са опънали, докрай! Договорките със Слави или с новите партии, явно няма да се правят, от Иванов и обкръжението му, а„Господарите на този ефир“– са други и си искат своето!

Черепът и Слави (както и Борисов!), ни намекват за някакви си, отколешни, свои договорки, в които, всеки изнудва - всеки и ще спечели, просто, най-добрия картоиграч! Там фигурантите, са повече от неясни и не носят, дори послание, в себе си, или то е известно, само, на тримата играещи шахматисти. Това е новото, възможно парламентарно мнозинство, за управление, в страната и е много, по-невероятно, ми се струва, да се договорят: Слави, с Хр. Иванов или с Манолова, които няма да имат, дори фактическо мнозинство, в народното субрание. Дори да е първа ИТН, с ДеБъ и ИСМВ, ще са на границата, от около - 120 депутати, при което ще са им необходими: номадите, от другите парламентарни групи. Да не говорим, пък, за да направят, някакви, по-сериозни реформи или „промяна“: в съдебната власт, в Изборния кодекс или пък някакво радикално новаторство, в икономиката ни?! Еврозоната - вече „чука“, на вратата ни!

Новите партии, са обречени, да се удавят, в Статуквовите води и повторят, опитът на „Де-Бъ“, от 2014-2017 г., с „историческите компромиси на Христо Иванов“, да се надхитря, с Борисов. Партията на Костов, не надрастна, ръста си, на политическа секта, с неизвестен, но с източен кукловод! Не е западен, както се надяваха, преди Костовистите, сега го разбраха и млъкнаха! ДПС и Доган, са необходимия баланс, в този, известен ни, вече, пасианс и елиминацията, на някого, от това уравнение, крие рискове - за националната сигурност. Особено, при видимата намеса, на Реджеб Ердоган и Москва (по-невидима!), уж, отстрани – но осезаемо! Не можем да поверим това решение, на ЕС или САЩ, колкото и добри намерения, да ни се привиждат! Проблемъите ни, с ДПС и Доган, са наши, български и няма как, да го делегираме - другиму!


Николай Гацев, за „Добродетелната дружина, осн. в 1853 г.“, София, 09.07.2021 г.

Коментари

Популярни публикации от този блог

7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШ7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШКИ..)

АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ!АЙДЕ,БОЙКО- ХВЪРЛЯЙ КЪРПАТА И БЕГОМ ДА ПОЧИВАШ В БАНКЯ!

ТЯ СЕ КАЗВАШЕ МАРИЯ,ПРЕЗ ЗЕМНИЯ Й ЖИВОТ НОСЕШЕ КРЪСТА И СВАЛИ СИНА СИ,ОТ КРЪСТА!

ЦИРКОВЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ- ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ С ЖЕЛАНИЯ ДА НИ ИЗЛЪЖАТ!

ЗА ДНК НА ПРОТЕСТИТЕ И РАВНОСМЕТКИТЕ НИ, ИДЕОЛОГИЯТА„БЯЛО-ЗЕЛЕНО-ЧЕРВЕНО“ И ЗА ФАЛШИВИТЕ МЕСИИ НА „АНТИ-БОЙКОВИЗъМА“ ДНЕС..!

БОЙКО ЯШАРОВ (БОРИСОВ) ПОВЕЧЕ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ПРОТОТИПА НА БАЩА СИ - ЗАМФИР..!

ПИЯНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД.., ИЛИ ЗА„РАЗКУЛАЧВАНЕТО“НА БОРИСОВ И „ГЕРБ“

ЗАЩО КР.КАРАКАЧАНОВ И ВАЛЕРИЙ СИМЕОНОВ( БАЛЕВСКИ), НЯМА ДА СЕ СКАРАТ, ИСТИНСКИ!

„ПОЛУ – ЗАТВОРЕНИТЕ” НИ ОЧИ – ВЕЧЕ, НЕ ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА И ЗА НИКОГО.., ОТ НАС..!

„КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ“ВЛЕЗЕ В 2021Г.,С НАДЕЖДА- ЗА ОЩЕ ПРЕХОД!