ЗАЩО ЩЕ ОТИДА НА 05.05.2021 Г. , В 9.00, ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!

 ЗАЩО ЩЕ ОТИДА НА 05.05.2021 Г. , В 9.00, ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!

В 2020 – 2021 г. прекарахме около 300 дни, на площада, пред Министерски съвет, в летни и зимни протести. А повечето, от нас, бяхме, там и във февруари 2013 г., и в юни 2013 г., при първото прогонване на Бойко и при смутовете, около издигането на Делян Пеевски, за шеф на ДАНС! Събират ни се, има-няма по 2 – 3 години протести, за последните 12 години, на управление, от ГЕРБ. Сега Борисов, е отново повален, но се опитва, да„възкръсне“и не може, да си го позволим.

Затова, ще бъда на Площада, на 05.05.2021 г., от 9.00 часа, защото на Бойко Тиквата, му се е приискало да възкръсне, точно, по Великден! Организира се метеж на ГЕРБ, за 11.00 часа, по време на връчването на третия мандат, за съставяне на правителство, от Президента Радев. ГЕРБ, Патреотите и Ма(га)решки, са включили огромен финансов ресурс, за организирането на голямата демонстрация, вероятно, ще бъдат хиляди и шайки, от наркоразпространителите, около Бойко и Гешев, които не успяха да купят, изборите, през април 2021 г. Очаква се голям граждански сблъсък! Няма как да не бъдат там, но от другата страна, разбира се – заради Протеста от 2013, 2014, 2020 и 2021 г.! Ще бъда там, заради: хилядите съсипани хора, от 12-те години, на ГЕРБ-ерска диктатура, заради самоподпалилите се, през 2013 г., заради изгонените милиони българи, от ГЕРБ, както и заради, разочарованите от Прехода, на които, искам да кажа, че нищо, от съпротивата им, досега, не е било напразно!

Не се чувствам предаден, от поведението на „новите партии“, в Парламента, макар, Бойко Б., ловко, да ни подхвърли там – и „Демократична България“, които му бяха ортаци, в кабинети! ГЕРБ и БСП участваха общо, в израждането, на това политическо недоразумение и наследие, на бившите комунисти, в последните 8 - 10 години. И двете системни партии го подкрепят!

Не се чувствам предаден от Слави и от сценаристите му, защото, поне не са кухи лейки, като депутатите от ГЕРБ, и макар, че, по много въпроси, се разминаваме – в политическите си оценки или действията си, не съжалявам, че съм работил, на Референдума на Слави, в 2016 г. Това, което 2,6 милиона българиа, искахме тогава, все още не предадено, но и не е изпълнено, защто гласовете на промяната са, само 93, в това Народно събрание (при това, със спорните гласове, на „Демократична България“ (ДБ) на Костов, които са си „живото статукво“, от 10 години, на каквито и да ни се правят!). Не се чувствам предаден, от Мая Манолова и Хаджи-Геновците й, защото тези хора, ми бяха ясни, още от самото начало, подобно на ДБ, и те са потомци, на старите комунистически кланове, и няма как да надхвърлят,„височините“на сообствените си, семейните обвързаности, с Живковите(Яшарови)и Бойковската им, династична клика. В „новото“ни, има още много „не-раздяла“, с комунизма и с Московското, което бележи – най-голямата трудност на нашия Преход.

Защо ще отида на 05.05.2021 г., в 9.00 часа, на площада, през Президенството ли, след всичко това, което ви написах? Няма да отида, да защитавам: Корнелия Нинова и Румен Радев, макар че, няма да бъда не-честен, с вас и да ви излъжа, като другите протестни „герои“ - лидерът на БСП и държавния глава, и двамата, бяха, сред нас, на протестите за десетки дни и съм бил до тях, в тълпата! Значи, че не ме е страх да застана, до тях и сега, но няма да съм на площада, заради тях.

Ще бъда на площада, заради себе си и заради жертвите, които даде семейството ми, в тези 12 (дори 16?) години,на борбата,срещу БойковизЪма и Яшарството. Аз и моето семейство бяхме разорени от Борисовите орки, смляха ни – бизнеса, отнеха ни дома, помогнаха да загине – болната ми, от рак съпруга, доц. д-р Анна Янева. Дъщеря ми, в 2011 г., ме откри пребит, в локва кръв, пред дома ми, в кома и последните думи, които помня, отпреди, да ме повалят –„неизвестните ми нападатели“, бяха:„спри да лаеш, срещу Бойко и Пашата“. Оттогава заеква!

Ще бъда на площада, заради това и заради - първото написано! Готов съм, пак да бъда пребит, от Бойковите орки, защото те са „злият Мордор“и олицетворяват, моето понятие – за ЗЛОТО! Не съм герой, а съм, като хилядите с подобна, на моята съдба, смазани и разорени от ГЕРБ, а това трябва да спрем, ако не за нас, поне - за нашите деца! Гответе се, за битката със Злото..! Николай Гацев, „Движение на Народняци и Консерватори“(ДНК), София, 03.05.2021 г.

Коментари

Популярни публикации от този блог

7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШ7 СЕПТЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЯШАРИТЕ (ЗАРАДИ РОЖДЕНИЕТО НА: ЗАМФИР ЯШАРОВ МАРУЦИН ДРЪВНИШКИ, ПО – ИЗВЕСТЕН, КАТО – ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВЕШКИ..)

АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ!АЙДЕ,БОЙКО- ХВЪРЛЯЙ КЪРПАТА И БЕГОМ ДА ПОЧИВАШ В БАНКЯ!

ТЯ СЕ КАЗВАШЕ МАРИЯ,ПРЕЗ ЗЕМНИЯ Й ЖИВОТ НОСЕШЕ КРЪСТА И СВАЛИ СИНА СИ,ОТ КРЪСТА!

ЦИРКОВЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ- ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ С ЖЕЛАНИЯ ДА НИ ИЗЛЪЖАТ!

ЗА ДНК НА ПРОТЕСТИТЕ И РАВНОСМЕТКИТЕ НИ, ИДЕОЛОГИЯТА„БЯЛО-ЗЕЛЕНО-ЧЕРВЕНО“ И ЗА ФАЛШИВИТЕ МЕСИИ НА „АНТИ-БОЙКОВИЗъМА“ ДНЕС..!

БОЙКО ЯШАРОВ (БОРИСОВ) ПОВЕЧЕ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ПРОТОТИПА НА БАЩА СИ - ЗАМФИР..!

ПИЯНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД.., ИЛИ ЗА„РАЗКУЛАЧВАНЕТО“НА БОРИСОВ И „ГЕРБ“

ЗАЩО КР.КАРАКАЧАНОВ И ВАЛЕРИЙ СИМЕОНОВ( БАЛЕВСКИ), НЯМА ДА СЕ СКАРАТ, ИСТИНСКИ!

„ПОЛУ – ЗАТВОРЕНИТЕ” НИ ОЧИ – ВЕЧЕ, НЕ ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА И ЗА НИКОГО.., ОТ НАС..!

„КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ“ВЛЕЗЕ В 2021Г.,С НАДЕЖДА- ЗА ОЩЕ ПРЕХОД!